Categories
Aktiviti Hujung Minggu Perniagaan Perniagaan internet

Sistem Kedai Online

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Kepada yang belum memiliki sistem kedai online, apa kata…….pasang satu sistem kedai online untuk memantapkan lagi aktiviti perniagaan yang sedia ada.

Buat masa ini, kos pemasangan untuk memiliki sistem kedai online  ini sangat-sangat murah dan mampu untuk dimiliki berbanding untuk membuka kedai secara offline.

Kalau sistem kedai online yang saya pasang dan guna ni http://niaga24jam.com/extra . Harga kos pemasangan + domain + sewa server + tutorial untuk setahun RM 490 sahaja. Murah dari ni pun ada tapi kena rajin-rajin cari dalam internet. Kos perkhidmatan ini merangkumi pemasangan + tutorial sahaja. Jika ada extra perkhidmatan seperti masuk data dan gambar, kosnya mungkin mencecah ribuan ringgit…

Disebabkan itu lahh..pihak saya ada menyediakan tutorial sampai pandai untuk mengurangkan kos-kos tambahan yang terpaksa ditanggung pemilik laman web dimasa akan datang. Apa-apa pun teknik marketing / pemasaran mesti mantap dan jika tiada teknik marketing / pemasaran yang mantap, semua ini sia-sia sahaja.

Jika nak try yang lebih mantap, langgan untuk perkhidmatan yang berharga RM 2500.00. Dengan pekhidmatan ini hasil jualan boleh mencecah 30k ke 50k sebulan ( tawaran terhad ) Kalau inginkan hasil jualan yang lebih dari tu pun boleh.

Berminat sila hubungi pihak saya.

Tq

 

2 replies on “Sistem Kedai Online”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *