Categories
Marketing Research & Development

Tapak Marketing Percuma Untuk Usahawan Barangan Bundle Original

Kerja-kerja pemasaran itu payah, jika ada cara mudah dan dapat meringankan bebanannya….elok dicubanya. Inilah kemudahan bersaiz kecil yang cuba disediakan oleh team t.me/niaga24jam. Kuat kerja-kerja pemasaran, makanya potensi untuk mendapat lebih ramai bakal pelanggan adalah lebih cerah.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kempen ini dikendalikan oleh team pemasaran t.me/niaga24jam. Dibuka seluas-luasnya untuk dimanfaatkan oleh usahawan-usahawan barangan bundle berstatuskan original.

Sejak team t.me/niaga24jam terlibat dengan dunia perniagaan barangan bundle original, permintaan semakin hari semakin bertambah tetapi stok yang sedia ada tidak mampu untuk menampung permintaan yang diterima. Jadinya, team kami tingkatkan kekuatan server laman web sedia ada dan kami pasang masuk sistem tempahan yang lebih mudah dan kami buka peluang untuk usahawan lain supaya dapat terlibat sama. Apa yang perlu dibuat?. Jika berminat dan ada produk yang berkaitan dengan barangan bundle, original dan perlu kepada market baru yang lebih luas. Dijemput dengan segala hormatnya untuk turut serta bersama team kami. Jangan lupa, masej laju-laju admin team pemasaran t.me/niaga24jam dan ambil dan manfaatkan tempat kosong yang masih ada. Tawaran ini sememangnya terhad dan dibuka untuk 10  orang peserta yang terawal sahaja.

Ini kekuatan yang disediakan….

Laman web atau blog perniagaan ini sebelum dibuka penyertaanya kepada usahawan luar, ianya telah pun dipasang akan sistem tempahan, mesin SEO yang mantap ( senang jumpa dekat search engine ) dan telah pun dihubungkan dengan beberapa group telegram yang ramai pengunjungnya dan juga aktif setiap masa. Ini semua untuk membolehkan mesin ini dapat berkerja dengan baik secara 24 jam setiap hari. Target utama bakal pelanggan adalah yang datangnya dari search engine terpilih seperti Google dan group telegram dan bebarapa lagi lokasi statergik lainya dan ianya menjimatkan kos bagi kerja-kerja pemasaran.

Ada berani untuk mencuba?…

Ini hanyalah peluang bersaiz kecil yang cuba diagihkan oleh team kami untuk meringankan lagi beban kerja-kerja pemasaran dan juga peluang untuk usahawan baru dan lama kembangkan bisnes masing-masing ke peringkat yang lebih tinggi dan ini bukanya satu jaminan pasti yang akan menjanjikan akan dapat hasil jualan yang segera tetapi itulah motif sebenarnya yang diharapkan akan berlaku. Al kisahnyaaaaaaaaa dan harap maklum.

Kerja-kerja pemasaran itu payah, jika ada cara mudah dan dapat meringankan bebanannya….elok dicubanya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *