Posted on Leave a comment

Tapak Marketing Percuma Untuk Usahawan Barangan Bundle Original

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kempen ini dikendalikan oleh team pemasaran t.me/niaga24jam. Dibuka seluas-luasnya untuk dimanfaatkan oleh usahawan-usahawan barangan bundle berstatuskan original dalam meringankan lagi kerja-kerja pemasaran.

Kami ada platfom pemasaran dan server laman web untuk kerja-kerja pemasaran yang disediakan ini telah pun dinaik taraf. Jadinya tak perlu bimbang tentang kualiti yang disediakan kerana platfom ini ringkas sahaja cara kerjanya. Dibuat sebegitu rupa demi melayan segala macam karenah yang bakal berlaku nanti dan sememangnya laman web ini mampu untuk melakukan tugas-tugas tersebut. Apa yang perlu dibuat?. Jika berminat dan ada produk yang berkaitan dengan barangan bundle, original dan perlu kepada market baru yang lebih luas. Dijemput dengan segala hormatnya untuk mencuba cara yang disediakan ini. Jangan lupa, masej laju-laju admin team pemasaran t.me/niaga24jam dan dapatkan langkah-langkah yang seterusnya. Tawaran ini sememangnya adalah terhad dan dibuka untuk 10  orang peserta yang terawal sahaja.

Ini kekuatan yang disediakan….

Laman web atau blog perniagaan ini sebelum dibuka penyertaanya kepada usahawan luar, ianya telah pun dipasang akan sistem tempahan, mesin SEO yang mantap ( senang jumpa dekat search engine ) dan telah pun dihubungkan dengan beberapa group telegram yang ramai pengunjungnya dan juga aktif setiap masa. Ini semua untuk membolehkan mesin ini dapat berkerja dengan baik secara 24 jam setiap hari. Target utama bakal pelanggan adalah yang datangnya dari search engine terpilih seperti Google dan group telegram dan bebarapa lagi lokasi statergik lainya.

Ada berani untuk mencuba?…

Ini hanyalah peluang bersaiz kecil yang cuba diagihkan oleh team kami untuk meringankan lagi beban kerja-kerja pemasaran dan juga peluang untuk usahawan baru dan lama kembangkan bisnes masing-masing ke peringkat yang lebih tinggi dan ini bukanya satu jaminan pasti yang akan menjanjikan akan dapat hasil jualan yang segera tetapi itulah motif sebenarnya yang diharapkan akan berlaku. Al kisahnyaaaaaaaaa dan harap maklum.

Kerja-kerja pemasaran itu payah, jika ada cara mudah dan dapat meringankan bebanannya….elok dicubanya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Follow my latest project:

1.....2.....3.....next.....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *