Categories
Free Education Programs Open source Research & Development Web & Blog Activity

Teknik Marketing Yang Mana Satu Sangat Berkesan

Info ringkas untuk internet marketing Malaysia…………….Tengok, baca, buat analisa dan cuba buat sampai jadi. Selamat majujaya.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Data berbicara dan lihat apa yang admin dah jumpa…..

Untuk kegunaan internet marketing…

Info ini penting dan terkait rapat dengan stratergi marketing. Harap masej ini nanti dapat membantu internet marketer di Malaysia amnya untuk buat pilihan yang lebih kena pada tempatnya dan yang mana satu patut dibuat terlebih dahulu dan tidak payah lagi bersusah payah untuk buat plan marketing yang jauh dari kehendak pasaran.

Recommendation, cara ini memang power..

Lihat infografik di bawah dan lihat pada angka 62% punya potensi. Bahagian¬† tersebut perlu diberi perhatian serius dan admin sudah lama menggunapakai cara tersebut untuk aktiviti bisnes offline dan online dan alhamdulillah hasilnya sangat-sangat membanggakan dan kawan-kawan internet marketing sekalian alam patut ambil serius cara tersebut……..data tersebut berbicara, jangan pandang begitu sahaja.

Admin sudah sediakan katakuncinya, yang lain tu kena rajinkan diri untuk korek sampai boleh dimanfaatkan. Akhir sekali, beranikan diri untuk tekan like kerana 1 like = 1 sumbangan untuk bantu warga miskin.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.