Categories
Research & Development

Tempat Untuk Bersedekah, Infaq Secara Online Di Malaysia

Keluar 1, Allah balas balik 700 kali ganda banyaknya.. mulakan dengan RM1…

Bismillah,

Rezeki sempit, hati tidak tenteram, jiwa kacau atau duit anda terlalu banyak melimpah ruah sampai naik gila dibuatnya.. Ini solusinya untuk mencari kebahagian dengan cara berinfaq atau bersedekah kepada yang memerlukan…

Bagi 1, nanti ALLAH ganti balik 700 kali ganda. Pokok pangkalnya, TIDAK akan miskin atau papa kedana kepada sesiapa yang rajin bersedekah dan berinfaq atas nama Allah.

Semoga Allah permudahkan segala urusan anda semua yang berhati mulia lagi baik hati dan tidak kedekut lagi hendsome bergaya adanya…

Sekian terima kasih.

Senarai laman sesawang / aplikasi…

  1. https://marhaen.my – Merupakan satu aplikasi / platform yang membantu rakyat Malaysia dalam berkongsi rezeki dan menghulurkan bantuan di antara satu sama lain dengan mengimplementasikan kemudahan teknologi pembayaran dalam talian melalui kempen “Senyum Bersama Marhaen”
  2. https://mtsfaz.com/online/ – Untuk membina bangunan baru Maahad Tahfiz Sains Fatimah Az Zahrah, Pusat Bandar Sri Gombak, Batu Caves, Selangor.
  3. https://misirakyat.com/bantu/athif – Rakyat sedang kumpul RM9 Juta untuk Athif.
  4. https://ppaam.jombantu.com.my/Pertubuhan Pendidikan Anak Anak Malaysia (THE CHILDREN EDUCATION ASSOCIATION OF MALAYSIA) in collaboration with PERSATUAN PENDUDUK LEMBAH JAYA PERMAI AMPANG & PERSATUAN PENDUDUK TAMAN RASMI JAYA AMPANG have decided to start a breakfast program.
  5. Belum jumpa yang sesuai…
Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *