Categories
Bitcoin Cryptocurrency Free Education Programs Open source Research & Development

Bagaimana Mau Menjadi Kaya Di Zaman Ini?

Begini caranya, invest saja sebahagian dari wang kertas yang masih tersisa di dalam mana-mana projek yang terkait dengan dunia cryptocurrency.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Begini caranya dan ini stratergi pelaburan cryptocurrency. Labur saja sebahagian dari wang kertas yang masih tersisa di dalam mana-mana projek yang terkait dengan projek cryptocurrency. Bagaimana, ada berani?…………ada lebih kurang 1326 projek ( ketika artikal ini dimuat naik ) yang boleh disertai dan wajib ada kepandaian untuk memilih projek-projek tersebut ( tidak tahu sila bertanya kepada yang ahlinya ). Hal itu sangat lah penting.

Bitcoin hit 10000

 

Wajib ada ilmunya….

Sebelum terlibat sama, wajib ada ilmunya. Jika yang dikejar itu hanya berunsurkan kepada keuntunganya semata-mata tetapi ilmunya tidak ada, berkemungkinan besar hasrat untuk menjadi kaya-raya itu mungkin tidak akan kesampaian. Terus terang admin katakan, melabur ikut cara ini risikonya sangat minima kerana konsepnya adalah beli dan simpan untuk tempoh tertentu. Jadinya, tidak perlu dibimbangkan sangat tentang aktiviti harian potfolio pelaburan yang sedang dipegang dan Bitcoin, ETH, DGB, BNB dan banyak lagi cryptocurrency lain-lainya ditangga 100 ke atas terbaik boleh dijadikan aset untuk projek kaya raya ini. Sila lihat contoh kaya-raya di bawah…

Contoh yang telah pun berlaku…

Jika invest RM5000 pada bulan 4/2017, kekayaan terkumpul semasa posting ini dimuat naik adalah sekitar RM40,564.34 sen. Keuntungan terkumpul sebanyak 711.2868% dalam tempoh 7 bulan sahaja. Ini baru 1 projek dan cryptocurrency yang terlibat adalah Bitcoin…heeee…heeeeee.

Tetapi awas!…….pasaran itu ada turun dan naiknya dan saranan ini semua melibatkan beberapa strategi untuk potfolio pelaburan jangkamasa panjang dan pendek.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *