Categories
Online shopping cart

Pakej pemasangan laman web perniagaan

Assalamualaikum,

Ini merupakan pakej yang pertama dari saya untuk peniaga internet yang memerlukan shopping cart + blog. Dengan pakej yang ditawarkan ini anda dapat memiliki laman  web/blog yang telah siap dilengkapi dengan shopping cart.Menarik bukan, kalau berminat sila lihat spesifikasi pakej yang ditawarkan.

Spesifikasi pakej pemasangan laman web/blog + shopping cart

  1. Anda akan dapat 1 laman web/blog + shopping cart
  2. Harga pakej pemasangan yang berpatutan. Pembukaan harga pakej  pemasangan bergantung kepada bajet yang anda peruntukan.
  3. Mudah untuk diselengara + user friendly dengan search engine dan juga penguna atau pembeli.
  4. Laman web/blog + shopping cart yang cantik,simple dan kemas.
  5. Khidmat bantuan dan tunjuk ajar selepas jualan.
  6. Kalau nak tengok contoh, tak payah p jauh tengok saja konsep blog + shopping cart yang ada dekat laman web saya ni atau klik saja dekat navigation bar dekat atas tu. Itu sudah cukup sebagai permulaan.

Emm itu sahaja ciri-ciri pakej yang disediakan.Telah sedia maklum bab harga pemasangan anda sendiri yang tentukan.Jika tawaran harga yang  anda tetapkan itu sesuai dengan pakej yang ditawarkan ini, baru lah urusniaga ini akan diteruskan. Jika tidak sesi tawar-menawar akan diadakan.Harap maklum.

Lagi satu perkara pakej ini ditujukan khusus untuk peniaga internet yang berskala kecil macam saya ni.Kalau yang berskala besar disarankan supaya dapatkan profesional yang bertauliah. Memandangkan sekarang ini ramai yang berminat untuk berniaga melalui internet jadi kalau ada shopping cart + blog atau laman web ianya akan memberi satu lagi kelebihan  tambahan kepada pengguna dan juga pemilik laman web itu sendiri untuk mengurus, membuat promosi dan bermacam-macam lagi.

Macam biasa jika berminat dengan pakej yang ditawarkan, email atau guna saja ruangan komen yang ada dekat bawah tu.Itulah cara yang paling cepat sekali anda semua dapat berhubung dengan saya.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

Categories
Online shopping cart Untuk dijual

Beg tangan dari kertas majalah

Assalamualaikum,

Ada satu perkara menarik yang ingin saya sampaikan disini,kepada peminat produk atau hasil kraftangan yang dibuat dari kertas majalah atau kertas surat khabar kini anda semua berpeluang untuk memilikinya.Ini kerana produk kraftangan yang bakal saya terangkan nanti akan ditawarkan dalam laman web ini.Itupun jika anda berminat untuk mendapatkanya.Buat permulaan stoknya adalah amat terhad.

Untuk pengetahuan anda semua,memandangkan kertas majalah amat terhad dan oleh kerana bukan semua kertas majalah sesuai untuk digunakan.Jadi kepada yang berminat anda semua boleh membuat tempahan terlebih dahulu sebelum ianya dapat dikirimkan kepada anda. Biasanya sebelum ini hanya kertas surat khabar lama sahaja yang akan jadi sasaran tapi untuk kali ini sedikit perubahan telah dibuat untuk mendatangkan kelainan.Kalau tak percaya anda boleh lihat contoh yang telah saya sediakan tuh.

 

 

 

Dibuat dari kertas majalah
Dibuat dari kertas majalah

 

 

Dibuat dari kertas majalah
Dibuat dari kertas majalah

 

 

 

Macam biasa bab nih tak perlu cerita panjang-panjang,kalau cerita sikit pun anda semua dah boleh faham.Sebabnya bab ini adalah bab promosi.Kalau ada pemilik kedai kraftangan yang berminat untuk membuat tempahan,anda pun dialu-alukan juga.

Sampai dekat sini sahaja,kalau berminat anda buatlah  tempahan,kalau tak berminat cukuplah sekadar mai jengok laman web saya nih pun sudah dikira ok.

Sampai jumpa lagi dan sekian terima kasih..

Categories
Pelaburan Tip pilih saham Tip saham dan Forex

Tip pilih saham

Assalamualaikum,

Rasanya dah lama saya tak cerita tentang pasaran saham.Nak cerita sikit saja bab saham nih.Apa dia ?.Macam mana nak pilih kuanter saham.Teknik nih saya dapat dari buku yang bertajuk ” Selecting shares that perform “.Dalam banyak-banyak perkara ada beberapa tip penting akan saya cerita dekat sini.Nak tau kesudahanya sila baca lagi..

Semuanya ada lebih kurang 10 cara yang diceritakan dalam buku yang saya katakan tuh.Tapi saya nak cerita dalam nih 1 saja.Yang lain tuh hari lain pulak.Kalau ikut dalam buku tuh dia kata kalau nak cari kuanter yang baik kita kena cari yang buat perniagaan yang kukuh.Kalau dekat malaysia nih berdasarkan pengalaman saya Syarikat Talikom Malaysia,Maybank,TNB,AIR ASIA,DIGI,BURSA MALAYSIA sendiri dan banyak lagi.Tapi kuanter nih semua boleh dikatakan harganya tinggi belaka kecuali AIR ASIA ( RM 0.955 )ini adalah harga diwaktu saya dok tengah karang bab nih iaitu pada ( 19/03/09 11:09am ).

Kalau nak cari kuanter yang ada perniagaan kukuh tapi harga murah pun ada contohnya yang boleh saya bagi dekat sini adalah RAMUNIA.Harga dia waktu saya karang cerita nih adalah (RM 0.275 )yang ini boleh dikatakan kuanter kegemaran saya.Tapi kalau anda semua nak beli kuanter nih kena buat analisis dulu noo. Warrent buffet pun guna teknik ini.Anda kenal dengan orang tua nih?.Dia nih orang terkaya nombor 2 di dunia.Aktiviti perniagaan dia pelaburan.Biasanya kuanter-kuanter yang mempunyai perniagaan yang kukuh nih biasanya duduk dalam kelompok ” blue chip”.Kalau duduk dalam kumpulan nih kira O.k aaa kuanter tuh.Tapi selain dari ” kuanter blue chip ” yang tak duduk dalam kumpulan nih pun ada juga yang baguih.Kena rajin-rajin cari dan kaji baru boleh jumpa.

Aaaah itu dia tip untuk kali nih,Ingat kalau nak cari kuanter dan kalau nak kurangkan risiko dipasaran saham cari kuanter yang ada perniagaan yang kukuh.Perniagaan yang kukuh nih bukan ada dekat kuanter ” blue chip” saja.Yang bukan blue chip pun banyak.Jadi kena rajin-rajin cari.Kalau malas nak cari anda boleh upah saya untuk cari kuanter tuh dekat anda siap dengan datanya sekali.Tapi anda akan dikenakan sedikit caj perkhidmatan.Harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat melabur.