Categories
Perniagaan internet Sumber pendapatan

Baju Bola Made In Thailand

Gred AAA telah di nyah tepi kerana gred player issue lebih baik kualitinya dan lebih berbaloi.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Baju bola jenis ini memang agak terkenal dikalangan peminat terutamanya di Malaysia. Bajet rendah dan kualiti tak payah cerita..tip-top.

Kenapa boleh jadi macam tu? adakah disebabkan kualiti gred AAA player issue ( generasi baru jersi murah dan kualiti tip-top )yang ditawarkan atau disebabkan harga baju yang berpatutan atau memang sudah menjadi hobi orang Malaysia yang suka pakai baju made in Thailand?.

Kualiti gred AAA ( triple A ) player issue ni kalau kita tengok memang hampir 99% nak sama dengan yang ORI. Harga sekitar RM40 ++ sahaja. Yang murah dari harga ni pun dah ada dijual. Lokasi yang top baju bola gred ini boleh dibeli adalah di dalam internet, kadang-kadang dekat pasar malam pun ada. Lain-lain tempat ada ka? mesti laaaaaa ada kan, tetapi tak pasti la dimana….kena rajin cari baru boleh jumpa. Pusat pengambilan yang kurang berisiko untuk ambil stok baju bola gred AAA player issue made in Thailand yang paling senang didapati adalah di Padang Besar, Bukit Kayu Hitam dan sebelah pantai timur mungkin Pekan Rantau Panjang. Kalau nak advanced, masuk terus ke negara Thailand…lagi cun.Banyak pilihan dan bab harga belum tentu lagi boleh dapat semurah di lokasi-lokasi yang dinyatakan tadi atau tidak. Kena pandai buat deal…..insyaallah boleh dapat pada harga yang berpatutan.

Cara paling senang order dekat saya, sebab saya selalu travel p ke sana untuk ambil tempahan untuk produk internet bisnes saya setiap minggu. Jika rasa nak tumpang order, masej saja dekat saya dan kita deal bagi cantik punyaaaaaa……

Kepada yang berminat untuk dapatkan stok jersi bola gred player issue atau second ori, disarankan supaya turun ke Padang Besar, Perlis. Deal dengan seller dekat sana elok-elok, mudah-mudahan boleh dapat pada harga yang lebih murah. Harap info ini membantu anda semua dan admin dah cuci tangan untuk buat bisnes ini.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

147 replies on “Baju Bola Made In Thailand”

salam….
sy nk kirim brg n kalu bley tlg call sy di no 0145169850…
sy amat memerluknnya skg nie…

Salam , saya nak tanya satu baju bola berapa harganya . Apa2 hal mesej kt sebellah nie – 0148557636

tuan,
kalau tak keberatan, boleh x bgtau apa jersi yg ada dan macamana harganya….
saya berminat nak ambik borong …kedua2 gred….
contact 0195695609

ada x jersey tbaru epl,la liga or liga luar yg len…cmne sy nk tgk..encik ada website x…0169511517

tuan, sy berminat untuk beli borong, boleh x pm harga n jersi2 apa yang ada,,kerjasama tuan amat sy hargai,, apa2 mcg or whatapp sy.. ni no.0199209694

Salam en..nak tanya berkenaan jersi murah.dari hrga rm10-20,kalau ada murah lagi,lagi elok.kalo ada sila whatssup kat sy 0198491694

Sy teringin nk amik borong due2 gred..blh gtau berapa harga utk borong n kne berape pcs?

salam en nak tanya berapa harga untuk AAA dan yang paling murah berapa tolong email atau sms di 0176941087

Salam saya dari sabah.macam mana kalau saya nak dapatkan untuk borong…0198042633

Salam tuan sham, kalau boleh whatsapp / viber / wechat dekat saya jenis baju yang diperlukan berserta saiz sekali…nak kena cek stok dulu..ada ka tidak..harap dapat kerjasama..Tq

salam bro..
saya berminat nak beli jersi dari thailand nie secara banyak..
bro boleh tolong saya?

Salam….sy brminat nk cari jersi2 rare dr liga j,argentina & brazil…ade stok ke…

Untuk jersi rare, sila whatsapp/viber/wechat ke 0194510956..nanti saya cuba dapatkan dari main supplier saya..Tq

bro bley oder jersi x.borong dlm 100 helai…o
012 7880738…mcmcne kire?

Bos….Pm email sy… Nk survey stock jersey gred AAA fifa world cup 2014…

Assalam,

Bro, mintak contact saya. 0178038406. nk deal ntok team order.

Tq.

salam alls saya mencari supplier kasut futsal leo dgn asia spot..nak beli borong .. kalu ada n boleh tlg wassap 0142949471

salam bro,,saya asal dri sabah,,saya mau berurusan dgn bro,,maksud saya nak ambil tshirt bola secara borong,,
sebelum itu saya mau penerangan dari bro lah utk details2 dan package yg bro ada,,,sila hubungi saya di no 013 853 4311,,,terima kasih,,

Salam…sy nk harga borong baju jersey piala dunia 2014. Blh sms sy 0173063802. Atau add sy di fb Noor Aslina Mohamad Ina. Tima Kasih…

Assalamualaikum, saya sedang mencari supplier jersi dgn harga sekitar rm10-rm20. Harap dpt membantu saya. WhatsApp saya 012-5535066

assalamualaikum… sy berminat dgn jersey ne so klau bleh saudara tlong contact sy di no ne 011 – 26888896.. whatsapp / wechat pun boleh..

Salam bro.. Kali sy nk order 50 helai jersi brp special price u bole kasi? 25 helai Jerman + 25 helai Argentina.. plz whatsapp me at 0179337330… URGENT!!!

Salam..nak tanya, jersey chelsea new season 14/15 home ada jual??..sy nak beli lengan panjang, kalau xda..lengan pendek pon xpa….mesej or whatapps sy kat no 0176308404..terima kasih..

Kalau boleh masej/viber/wechat/line/kakaotalk kepada saya teruih..kalau tinggai no phone macam ni kadang-kadang terlepas pandang…harap dapat kerjasama..tQ

salam bro..minat utk borong jersey epl (chelsea, arsenal,man u & man city) la liga (real n barca) german (borrusio/bayern)..nak deal dgn bro mcm mana ea.. sms,whatsupp 0195335965..email muhdalifradi@yahoo.com

Bro.. Sya dari sabah.. Sya nak borong nak jual kat sini. Boleh runding ka? 0138919710.. Whatsapp/wechat/ sms

Salam bro..bmnat nk borong jersey plyer issue tuk kelab epl,belanda, la liga, dn bndesliga..

Hrga brong brapa incase amik dlm 20 @ 30 mcm tue

assalam …sa berminat nak berniaga jersi bola sepak luar negara dan harimau melaya. saiz kanak-kanak dan dewasa. tolong email yea.atau watsup di 0111-4289322. tq Bro…

Assalamualaikum.
Sya berminat nak menceburi bidang penjualan jersey bola ni,
Tolong bg pencerahan ttg proses n lain2 yg berkenaan.
018-2563597 atau wasap pakai nombor ni.
T.kasih

salam bro..saya fresh graduate yg unemployemet hampir 2 tahun dan saya ingin menceburi bidang jual jersey..saya mmg minat jersey dan saya juga penyimpan pelbagai jenis jersey dari pelbagai liga..saya ingin menjual jersey tapi xtau mana nk cari supplier..nk ke thailand susah..harap abg boleh bantu saya? wasep saya di 0169312267..tq bro..semoga murah rezeki 😉

sy nk order 50 helai random team..whatapps 0128796261 for price

Assalamualaikum..
Sya berminat tntang bidang penjualan jersey bola ni, kalau boleh teringin nak jadi pemborong dan peniaga direct baju dari thailand.. Minta tlg bg pencerahan awal ttg proses n lain2 yg berkenaan.. boss leh wassap trus ke nombor ni 019-6669675

saya berminat.. Whatapps ke no 0143504816.. Saya nak ambil borong.

SaYa nak baju warna hijau satu set berapa satu set plz sms saya 0149000331

saya berminat borong…email kat (promax_loves@hotmail.com) atau whatsap 0174935396

Berminat nak borong dari tuan. mcm mana nak contact tuan? Boleh kasi nombor utk saya berhubung terus kpd tuan?

Saya berminat untuk beli borong (gred player issue/adizero) – boleh tolong whatsapp saya ke 0192453632

Bos sya berminat nak dpt jersi dalam kuantiti besar. Sila whatsapps ke 0168339333. Tq

tuan saya berminat untuk berurusan dengan pihak tuan.bole wassap no saya 0173510648

Berminat untuk borong jersi bola utk gred copy ori (butik gred) jika boleh berkerjasama whatsup sy 0193719893

Masih bsness jersey bola ke….nak oder la…pm saya 0193637171..t.kasih

pls whatsapp sy 0192559409…nak tny harga klu amek borong…tq

Bos sy brminat nk buat bisnes baju jersi dan pakaian lain..sy kurang tempat untuk borong..bleh sy tau klau ada..ni no sy wasap 0196948953..tolong la sngat2

sapa2 yang nk order 14/15 ni sy ade trip ke padang besar..boleh cntc sy.. 0182204196

Saya nak buat dropship untuk barang boss . Whatsapp 013-6588228 . Thank you .

As slm..sy nk tahu ttg harga jersi kelab bola dalam dan luar negara..klau kena pada harga..sy nak harga borong jersi..apa2 whatsapp or msj sy..0148267514

Sy nk memulakn pniagaan bju jersey mampu milik scara kecil2an..boleh pm detail??? 0176327884

Saya berminat.. 016-9601315 kalau boleh nak tengok brand futsal. Warrix, pegan, eureka n apa yang ada. ?Terima kasih

Kalau ada group tolong add saya jg.. Saya pun berminat nak buka jualan jersey.. Tq.. 0138894053 (LYNA)

Ada….tapi saya tak pernah jual…design terbaru semuanya..cantik..jika nak minta tolong pos tu…saya boleh tolong adjustkan…whatsapp/telegram ke 01132229401…..tq

Bos saya cari jeris bola
Boca Juniors Home
Barcelona Away
Pumas Unam Away
Galatasaray Home

Gred Player Issue Size S Cutting Bodyfit
Boleh tolong boss?

boss kalau tak keberatan boleh share supplier tak,,,,,,kalau boleh whatsapp 0138491823,,,kalau ada bayaran pun saya sanggup,,jangan mahal sangat sudah,,hehehe

ade supplier jersey yang bos kenal tak..harga direct kilang…mohon share pliss..

sy berminat dgn penjualan jersey ni
boleh contact sy
sy berada di sandakan sabah
0195896935

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *