Categories
Research & Development Trending

Cara tambah pendapatan dari rumah 2024

Kami kaji, kami buat dan kami test… hasilnya kami beli cucoq donat.

Bismillahi,

Boleh try cara ini. Format masih lagi dalam ketegori dunia online menggunakan kemudahan internet. Format ini dipilih kerana lebih mudah untuk dibuat dan kos untuk memulakanya tidak begitu keras berbanding kerasnya kos sara hidup di tahun 2024. Potensi untuk dapat hasil hampir kepada pasti dapat.

Dekat bawah tu team kami telah siapkan satu sistem ringkas bersama perkakasnya sekali untuk membantu para pengguna mencari sumber pendapatan tambahan dengan lebih mudah. Sistem di bawah kerjanya sangat mudah…

 1. Bertindak selaku tempat untuk menjalankan kerja-kerja iklan dan membuat hebahan secara manual dan automatik 24 jam di merata-rata tempat terutamanya di wilayah sosmed yang mempunyai ramai pengguna berpotensi. Motifnya hanyalah untuk menarik trafik berpotensi ke tapak jualan. Tempat dan perkakas ini memang sesuai sangat-sangat untuk dimanfaati oleh usahawan yang menjalankan bisnes dari rumah dan yang ingin berjimat-cermat juga. Bagi pengguna yang menjalankan aktiviti bisnes affilite, perkhidmatan, gerai makanan sedap tepi rumah dan yang seangkatan denganya disarankan untuk mencuba kemudahan yang telah disiapkan ini. Format ini dapat jimat banyak masa, kos dan pemilik bisnes boleh fokus kepada tugasan lainnya yang lebih penting. Menarik kan?..
 2. Yang paling best. Format ini juga team kami selit masuk mesin fulus yang mana ia akan membantu secara senyap setiap perserta yang terlibat untuk menghasilkan pendapatan tambahan peringkat berikutnya. Untuk langkah no 1, ianya dilakukan sendiri oleh pemilik bisnes dan untuk langkah no 2 ini ianya dikerjakan oleh sistem bot AI. Makanya, dekat sini ada 2 kemudahan yang sangat bagus untuk aktiviti tambah pendapatan dari rumah.

Untuk menggunakannya, pengguna perlu pasang aplikasi Telegram. Kenapa team kami guna perkhidmatan aplikasi Telegram berbanding aplikasi yang lainya?. Ini kerana Telegram dapat mengurangkan kos operasi dipihak team kami dan perkhidmatan yang disediakan oleh Telegram lebih berkuasa berbanding aplikasi yang lain-lainya. Terutamanya ruangan tempat penyimpanan data yang besar dan hak privasi pengguna yang lebih selamat.

 1. Dah ada Telegram, kena join channel https://t.me/lokalmarket.
 2. Setiap peserta akan diberi 1 slot iklan PERCUMA bernilai RM15. Link untuk tuntut slot iklan PERCUMA, boleh ambil dari channel di atas. Slot iklan PERCUMA ini boleh digunakan untuk aktiviti langganan perkhidmatan iklan berbayar menggunakan bot iklan automatik atau boleh saja disimpan sebagai aset pelaburan masa depan.
 3. Untuk membolehkan pintu iklan dapat dibuka, kena mohon untuk join private group dan private group ini hanya untuk peserta tertentu sahaja. Harap maklum.
 4. Bagi peserta yang tidak berminat untuk membuat kerja-kerja iklan di private group, anda boleh jadi subscriber terhormat di channel di atas dan menikmati habuan secara senyap yang diusahakan oleh bot AI mesin fulus. Konsep mesin fulus bot AI dibuat berdasarkan 60% – 75% kerangka dari teknologi yang digunapakai oleh Bitcoin…

Harga slot iklan TESEBUT pernah diuji cuba pada tahun 2021 sehingga penghujung 2023 dan mampu pecah harganya sehingga 1 slot RM100+. Makanya, mana-mana subscriber terhormat yang memiliki dan menyimpan slot iklan yang berlebihan dan tidak digunakan untuk langganan perkhidmatan iklan berbayar, boleh menjualnya pada harga terbaik dimasa depan… Tak faham, boleh tanya admin bertugas naaa…

Format iklan secara manual dan automatik dari channel Telegram, kelihatanya seperti di bawah…


Format iklan perantauan agresif pulak kelihatanya seperti di bawah…

Tukang Jahit Kasut Kodiang, Padang Sera, Jitra, Changlun, Arau.

RM 0.00

Kutipan kasut dan penghantaran disediakan. Anda hanya perlu tunggu di rumah.

Kawasan jangkauan:

 1. Kodiang
 2. Changlun
 3. Arau
 4. Padang Sera
 5. Tunjang
 6. Jitra

Lain-lain kawasan, kena mai hantar sendiri ke premis kami di Kodiang. Jangan lupa untuk pilih tarikh ikut slot yang masih ada.

Selamat berurusniaga.

Pertanyaan, sila whatsapp / telegram ke +60 134700840

Peta ke lokasi…


0 SUCCESSFUL ORDERS

2763 viewed until today

Category:

Biasanya, pemilik bisnes akan buat kerja-kerja iklan yang seperti ini secara manual dan perlu memberi masa yang lebih untuknya. Dengan adanya perkakas seperti ini, segala aktiviti kerja-kerja iklan dan hebahan menjadi lebih mudah dan jimat masa adanya… DENGAN adanya perkakas seperti ni, apa saja urusan bisnes dari rumah boleh dihebahkan kepada pengguna internet dengan begitu mudah, jimat masa dan jimat kos. Bijak..bijakkk….bijakkk…bijakkk.

Kami kaji, kami buat dan kami test.. hasilnya kami kongsi untuk kebahagian orang yang lebih ramai.. Harappp maaakkkloonggg.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Buat bisnes di tahun 2024 ini bukanya mudah kerana rata-rata pengguna sedang mengalami masalah kekurangan sumber kewangan untuk berbelanja lebih seperti tahun-tahun sebelumnya. Ini kerana tahun 2024, tidak banyak duit di pum masuk ke pasaran seperti tahun 2020 sehingga hujung tahun 2022/23. Itulah yang sering disebut sebagai lemahnya kuasa membeli dan aliran tunai tersekat-sekat di banyak tempat. Apa yang sedang berlaku sebenarnya tidak bagus untuk kesejahteraan ekonomi rakyat Malaysia terutamanya golongan berpendapatan rendah kerana kumpulan ini jumlahnya ramai dan inilah kumpulan yang kuat berbelanja.

Jadinya, team kami buat test bisnes online untuk lihat tahap keberkesananya… dan ini hasilnya.

 1. Jumlah peniaga meningkat berbanding pembeli.
 2. Margin untung terpaksa dikecilkan untuk kekal relevan dengan keadaan permintaan semasa.
 3. Kerja-kerja iklan kena buat lebih dari yang biasa.
 4. Jualan berkurang dengan teruk.

Tahun 2024 merupakan tahun yang sangat mencabar kerana kos sara hidup meningkat naik dengan begitu keras sekali. Ada yang terpaksa buat pelbagai kerja tambahan untuk kekal bertahan.

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *