Categories
Marketing Research & Development

KWSP akaun 2 berbaki RM4 dan akaun 3 fleksibel tidak dapat diaktifkan

Ini solusi untuk pemilik akaun KWSP 3 yang tidak layak. Kami sentiada ada cara alternatif…

Bismillahi,

Ini solusinya…

Siapa yang kena nasib sama macam admin? angkat kaki. Haaaa…haaaa. Punca utamanya akaun 2 tak ada simpanan yang mencukupi dan tidak layak untuk sesi pengeluaran bagi memenuhi syarat pengeluaran akaun 3 fleksibel.

Puncanya akaun kwsp tidak aktif aktiviti pencarumanya, maka akaun 2 tu sudah tentu tidak ada sumber tambahan mencukupi untuk diagihkan kepadannya… Akaun 3 akan terus kosong dibuatnya sehingga akaun 2 ada isinya yang dibolehkan untuk dipindahkan. Jika begitu kisahnya, perlu alternatif lain untuk mendapatkan sumber pendapatan tambahan. Emmmm, wang KWSP ini kisahnya, admin ambil pendekatan untuk membiarkan sahaja ia mengembang di situ sehingga cukup hari akhirnya ( jika panjang umoq laa ).

Kepada yang dapat nasib serupa macam admin, boleh cuba dan guna kemudahan tersedia yang ada di bawah untuk jadikan aktiviti tambah pendapatan. Perkakasnya sudah tersedia, tinggal lagi untuk dimanfaatinya sahaja. Perkakas tersebut digunakan untuk aktiviti letak affiliate dan buat kerja iklan viral automatik untuk dapatkan trafik berkualiti, klik dan tempahan darinya. Kepada usahawan, perkakas ini sangatlah penting. Untuk menggunakan kemudahan tersebut, perlu pasang dan guna applikasi Telegram dan join channel ini – https://t.me/lokalmaket.

Kenapa pasukan kami guna aplikasi Telegram berbanding aplikasi yang lain-lainya?. Kerana kehebatan dan kemampuan aplikasi Telegram itu sendiri dan untuk applikasi yang lain-lainya, kebanyakkanya tidak memenuhi ciri-ciri aplikasi untuk menyokong aktiviti bisnes tingkat tinggi… haaaarapppp makkkkloongg.

Setiap penyertaan, akan diberi 1 slot iklan PERCUMA bernilai RM15 dan slot iklan tersebut boleh digunakan untuk aktiviti langganan perkhidmatan iklan berbayar menggunakan bot iklan automatik atau boleh juga disimpan untuk menikmati peningkatan harga slot iklan di masa akan datang. Menarik kan?. 1 slot iklan percuma mungkin tidak menjadikan penerimanya kaya raya tetapi jika dapat SIMPAN dalam jumlah yang lebih banyak slot iklan PERCUMA tersebut, itu akan mampu menjadikan asbab penerimanya menjadi kaya-raya… konsep yang digunakan untuk aktiviti ini diserap masuk berdasarkan konsep yang digunapakai oleh teknologi Bitcoin dan kadar serap gunanya sekitar 65%.

Naaaaahhhhh! solusinya sangat bagus sekali.. jika kurang faham, sila bertanya kepada admin kami yang baik hati di https://t.me/maketmakers.

Penampakkan slot iklan akan nampak seperti di bawah, dan penampakkan hasil pendapatannya pulak kena tengok dalam akaun bank atau wallet masing-masing… maaaannnntaaappp.

Kami kaji, kami buat.. bila okay kami kongsi untuk kebaikkan orang ramai.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *