Posted on Leave a comment

Domain Name Dan Web Hosting Percuma

Assalamualaikum dan salam hormat,

Usahawan yang berhajat untuk memiliki laman web perniagaan sendiri tetapi ingin berjimat kos punya hal, boleh try pakej domain + hosting zero kos yang dicanangkan ini.

Tapi hanya untuk tempoh 1 tahun pertama sahaja. Bagaimana boleh dapat free? dan yang menariknya hosting dekat cloud server pulak tu. Ada lagi, iaitu dapat berjimat sekitar RM750 shingga RM1000 + untuk tempoh setahun…..mana lagi mau dapat penjimatan yang sebanyak itu. Pakej zero kos ini kena pandai dan kena tahu bagaimana caranya untuk pasang dan set sendiri laman web sehingga boleh digunakan sepenuhnya dan jika tak tau terpaksalah upah web deverloper ( freelancer ) untuk disiapkan. Paling murah sekitar RM150 sehingga RM450+. Al-kisahnyaaaaaaaa.

Ini haaa….contoh laman web zero kos yang belum siap sepenuhnya, https://ldmy.tk. Ini untuk projek dropshipping + sistem vendor + escrow + sistem tempahan online ( setting untuk bunuh scammer ). Projek ini zero kos kerana team kami yang pasang sendiri semuanya.

Tunggu apa lagi…….rembat terus aaaaaa dan jika tahun pertama bisnes gagal, anda masih lagi bertuah kerana telah berjaya untuk belajar sesuatu tentang penjimatan. Dalam bisnes pandai berjimat cermat adalah satu keperluan.

Satu hal lagi, al-kisahnyaaaaaa jika tak tahu kena bertanya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Follow my latest project:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *