Categories
Perniagaan internet Research & Development

Domain Name Dan Web Hosting Percuma

Ini haaa….contoh laman web zero kos yang belum siap sepenuhnya, https://ldmy.tk. Ini untuk projek dropshipping + sistem vendor + escrow + sistem tempahan online ( setting untuk bunuh scammer ). Pin info sekali dengan contoh projek dari pakej hosting + domain name percuma.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Usahawan yang berhajat untuk memiliki laman web perniagaan sendiri tetapi ingin berjimat kos punya hal, boleh try pakej domain + hosting zero kos yang dicanangkan ini.

Tapi hanya untuk tempoh 1 tahun pertama sahaja. Bagaimana boleh dapat free? dan yang menariknya akan di hoskan laman web ini di cloud server yang mantap ciri-cirinya. Ada lagi ciri-ciri lain, iaitu dapat berjimat sekitar RM750 shingga RM1000 + untuk tempoh setahun…..mana lagi mau dapat penjimatan yang sebanyak itu. Pakej zero kos ini perlu kepada sedikit kemahiran iaitu perlu tahu bagaimana caranya untuk pasang dan siapkan sendiri laman web sehingga boleh digunakan sepenuhnya dan jika tidak tahu, cara mudahnya terpaksalah guna kepakaran web deverloper ( freelancer ) untuk disiapkan. Paling murah sekitar RM150 sehingga RM450+ seperti itu. Al-kisahnyaaaaaaaa.

Ini haaa….contoh laman web zero kos yang belum siap sepenuhnya, https://ldmy.tk. Ini untuk projek dropshipping + sistem vendor + escrow + sistem tempahan online ( setting untuk kalis scammer ). Projek ini zero kos, kerana team kami mempunyai kepakaran terkait dan semuanya team kami pasang sendiri.

Tunggu apa lagi…….rembat terus aaaaaa dan jika tahun pertama bisnes gagal, anda masih lagi bertuah kerana telah berjaya untuk belajar sesuatu tentang penjimatan. Dalam arena bisnes, pandai berjimat cermat adalah satu keperluan terpenting.

Satu hal lagi, al-kisahnyaaaaaa jika tak tahu kena bertanya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *