Categories
Perniagaan Perniagaan internet Web & Blog Activity

Jadikan Blog Sebagai Mesin Buat Duit

Nak jimat dan nak untung banyak, boleh guna blog sebagai alat untuk buat duit dan juga alat pemasaran. Yang menariknya, blog boleh beroperasi secara 24 jam.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kelebihan blog adalah, boleh beroperasi 24 jam dan pemilik blog mempunyai kuasa penuh ke atas kawalan blog.

Dengan kelebihan yang ada, pemilik blog hanya perlu sediakan isi kandungan blog yang menarik dan yang bersifat perniagaan untuk menarik pembaca, pembeli dan juga peminat. Baru lah blog tersebut boleh dijadikan sebagai mesin buat duit.Yang paling baik adalah guna platfom berbayar ( sewa hosting sendiri ) berbanding yang percuma.

Untuk pemilik perniagaan, blog merupakan satu-satunya alat pemasaran yang paling efektif dan menjimatkan. Mampu untuk meningkatkan ROI syarikat dan dapat menjimatkan kos pemasaran disamping boleh bertindak sebagai mesin untuk buat duit kepada syarikat.

Ilmu ini, jika ada yang ingin mempelajarinya pihak admin akan kenakan caj sebanyak RM 3800 untuk satu kepala ( mahal kan?, oleh itu pihak admin sarankan supaya pergi cari info berkenaan perkara ini di internet. Ianya lebih menjimatkan dan percuma ). Bila dah dapat, sila explore dan setup sendiri sampai jadi dan harap maklum.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas. Sila whatsapp / wechat / telegram / line atau call di talian 011 3222 9401

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *