Categories
Dropshipping

Kerja Dari Rumah Sebagai Affiliate Dan Dropshipping

Apa lagi buat kerja dari rumah laa, paling syok dan jadi boss sendiri. Nak start kerja pukoi berapa pun tak ada hal. Lu segan lu punya poket kosong. Lu cerdik guna mesin auto sambil tidor pun ada income masuk. Lu pikir laaa sendiri.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Komisen buat masa ini admin bayar 20%. Harap-harap dalam waktu terdekat ini ianya akan dapat dinaikkan hingga ke paras 50% per sale.

Program ini admin cantum kedua-duanya sekali di dalam satu pakej iaitu dropshipping dan affiliate ( barulah untung boleh dilipat gandakan ). Jadi, apa produk yang admin supply untuk projek ini?.

Sila rujuk dekat sini projek dropshipping dan affiliate

Jika berminat untuk buat kerja dari rumah, boleh laa try daftar dan buat program ini sampai jadi ( ikut pengalaman lepas, yang join projek banyaknya yang zero tentang dropshipping dan affiliate ). Jangan segan untuk bertanya sesuatu yang kita tak tau dekat pengelola program. Untuk program ini, siri tutorial secara percuma turut di sediakan ( tanya yang tak tau saja dan jangan tamak dalam sesi pembelajaran, satu hari satu dua soalan jadi laa ). Bagi peluang admin ajaq orang lain sama dan harap maklum.

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: kerja dari rumah ni seronok, jadi boss sendiri katakan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.