Categories
Marketing Pelaburan Perniagaan

Pemasaran Internet Yang Berkesan

Satu lagi kaedah pemasaran internet yang boleh dikatakan sangat berkesan dan begitu efektif serta dapat menjimatkan kos pengiklanan.

Assalamualaikum,

Untuk kali ini, pihak admin akan syorkan kepada anda satu lagi kaedah pemasaran yang sememangnya sangat-sangat berkesan dan boleh membantu untuk meningkatkan hasil jualan produk anda.

Kaedah ini di beri nama content marketing + SEO ( search engine optimization ). Telah sedia maklum 93% pengguna internet di Malaysia akan mengunakan perkhidmatan search engine seperti Google, Bing, Yahoo dan yang lain-lainya untuk mencari segala bagai maklumat termasuk produk anda. Yang menguasai pasaran buat masa ini adalah Google search engine.

Jika produk anda tersenarai di page pertama atau kedua di search engine, peratus untuk anda mendapat perhatian, klik, pertanyaan dan sebagainya dari pencari maklumat ( target sebenar yang berkemungkinan besar akan menjadi pembeli ) adalah sangat tinggi. Untuk berada pada kedudukan tersebut ianya memerlukan skill tertentu. Biasanya, hanya laman web atau blog yang mesra SEO sahaja akan berjaya sampai ke tahap tersebut. Buat masa ini, pihak admin sememangnya ada kepakaran tersebut dan bersedia untuk dimanfaatkanya untuk kepentingan perniagaan anda. Bagaimana caranya?

Tugas pihak admin adalah menyenaraikan produk, perkhidmatan, tawaran dan segala bagai yang berunsurkan perniagaan di kedudukan terbaik page pertama dan kedua dalam senarai engine pencari terutamanya Google search engine. Buat masa ini harga paling murah RM 1450 untuk tempoh setahun penampilan.

Jika berminat untuk mencuba pekhidmatan ini, sila berhubung dengan pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *