Categories
Bitcoin Research & Development

Kerja Part Time Dari Rumah

Yang sebenarnya ini adalah pakej untuk BELAJAR, FAHAM, BUAT SENDIRI dan TRADE SAMPAI MUNTAH HIJAU ( bukan program untuk ajak masuk melabur di dalam mana-mana pakej pelaburan yang ntah apa-apa ). Berdarah hidung tengok hasil trading…heeee..heeeeee.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Yang sebenarnya ini adalah pakej untuk BELAJAR, FAHAM, BUAT SENDIRI dan TRADE SAMPAI MUNTAH HIJAU ( bukan program untuk ajak masuk dan melabur di dalam mana-mana pakej pelaburan yang ntah apa-apa ). Pakej ini ada hubungkaitnya dengan fenomena digital currency yang tengah hot sekarang ini iaitu Bitcoin ( BTC ).

Sedikit pengenalan yang serba  ringkas

Buat masa ini, Bitcoin exchange merupakan salah satu daripadanya yang boleh disertai oleh kebanyakan rakyat Malaysia kerana kos untuk menyertainya tidak lah begitu membebankan sangat berbanding untuk terlibat secara serius dengan aktiviti mining bitcoin yang mana ianya memerlukan bajet yang agak besar dan yang pastinya ramai yang tidak akan mampu. Sebagai alternatif untuk merebut segala peluang yang masih ada, salah satu darinya adalah dengan menyertai Bitcoin exchange. Untuk menyertai Bitcoin exchange perlu lah ada sedikit sebanyak ilmu yang berkaitan dengan Bitcoin dan juga operasi exchange.

Solusinya ada disediakan, jika berkenan

Oleh itu, pihak kami di Niaga24jam.com ada menyediakan perkhidmatan tersebut tetapi ianya berbayar. Fee untuk menyertai pakej yang ditawarkan ini, boleh dibayar mengikut kadar kemampuan kewangan masing-masing ( ajar ikut bajet yang diperuntukkan sahaja secara peringkat-berperingkat ) dan cara belajarnya adalah melalui online secara live support melalui pekhidmatan whatsapp/telegram ( pihak kami ada teknik khusus yang digunakan supaya setiap tutorial mudah untuk dihadam ).  Pakej ini berkonsepkan BELAJAR SAMPAI PANDAI dan……………….

Urusan pendaftaran

Jika rasa berminat untuk menyertai pakej untuk BELAJAR, FAHAM, BUAT SENDIRI dan TRADE SAMPAI MUNTAH HIJAU. Boleh daftar dekat bawah atau boleh saja hubungi pihak admin yang bertugas untuk info lanjut seterusnya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: jangan tengok hasil trading, nanti berdarah hidung dibuatnya….heeeee….heeeeee.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.