Categories
Aktiviti Hujung Minggu Marketing

Sapa Nak Makan Buah Setoi Free

Buah setoi gajah ni saya nak bagi free, sapa mau habaq mai sementara stok masih ada

Assalamualaikum,

Laa ni musim buah dekat kampung saya. Antara buah yang saya nak bagi free kali ni adalah buah setoi.

Sapa tak pernah tengok buah setoi? 3 biji buah setoi ni berat dia 1 kg. Maknanya buah setoi ni jenis yang besar. Tengok gambar dekat bawah.

wpid-dsc_2599.jpg

Buah setoi ni, kalau tukang masak yang kretif dia boleh masak macam-macam selain dari buat cicah garam belacan. Siapa yang rasa nak makan boleh pesan dekat saya sementara stok buah dok tengah banyak. Nak bagi free saja ni.

Sekian terima kasih dan selamat menjamu selera.

54 replies on “Sapa Nak Makan Buah Setoi Free”

Klu ada tlg call sy
0102722265
mengidam teruk ! Sy nk beli mkn puas2 hihi tq

akum…buah setoi ada lg x time ni…teringin giler siput dh ni…saya area kedah ja blh p ambik terus…meleleh ayaq liur xtau nk habaq dh ni…

Ader lagi tak buah ni?nak beliiii ..nak beli …if ader whatapp 0172677897

Salam saudara,
Masih ada lagi tak buah ni. Mengidam sangat buah ni. Lama dah cari. Ingat kalau ada buah ni nak ambil biji dia untuk semaikan. Huhu

Buah ada, emmm dalam 2 ke 3 bulan lagi rasanya. Tahun ni buah tak berapa jenuh macam tahun lepas. Musim kemarau agaknya…

ada lg ke..? klu ada blh msj no ni 0179775598
dpt 3-4 biji pon jadi la..

As salam sis…sy nkkkk…klu ada wssup sy 0164423870 – mira
Sy nk beli… 🙁

Buah baru nak jadi..sebulan dua lagi..tapi musim ni…rasanya macam tak banyak…boleh rasa sorang sikit saja…Bulan 5 ni whatsapp dekat saya…untuk tempahan..Tq

Saya mengidam buah setoi. Kalau dh ada wasap sy 019 3727547. Sebiji pn xpa.

Assalamualaikum Admin.. Bole jualkan Buah setoi ni kat saya x.? teringin sangat2 ni. Zaman sekarang dah susah nk jumpa. Kalau ada bole w/a saya Sue +60176110983. terima kasih

Bagi free saja…seminggu dua lagi rasanya dah boleh pos. Sapa yang nak boleh whatsapp admin di talian 01132229401. Tapi tahun ni buah kureng sikit…tak banyak mcam tahun-tahun lepas…Tq

ada lg ke buah ni..sb sy mengidam buah ni..lau ada kne byr pun sy snggp

buah ni ada lagi ke awk….dah lama cari x dpat2….teringin sesangat…..

Assalam..sy akbal dari seremban isteri saya mengidam mkn buah setui..skrg ade x buah 2?

Admin dah tak jual buah ni? Kalau dekat kl ada tak? Mana lagi boleh beli buah ni

Tapi admin tak jual dah kan? Kalau sampai musim pun nak beli dekat sapa? Ke dah takda harapan? :((

makan buah ni kecik2 dulu sampai sekarang ingat. tak penah dapat dah..

Dulu pun tak jual…bagi free saja..Insyaallah jika mengidam dan kena dengan musim dia…boleh adjust untuk dapatkan buah tu…

Yayy thank u admin! kalau macam tu 3 bulan lagi saya tinggal kan message lagi untuk tanya dah musim belum dan boleh dapat lagi tak buah tu..

Ada lagi…tapi teruk sikit laaa nak dapat stok…kena p kawasan kampung yang pendalaman sikit….baru boleh dapat..

Hi admin! dah 3 bulan lebih ni😁 buah setoi dah sampai musim belum?? masih ada lagi ke buah tu?

Laaa..awat lambat. Baru saja lepas musim nya…dalam sebulan macam tu saja…nanti saya cuba usha saki baki buah yang masih ada…jika ada.

alaaa ye ke? kata dalam 3 atau 4 bulan. sekarang 3 bulan lebih. ingat ada lagi…😢 ok admin kalau ada tolong bagi tahu yea. thank u sgt!! boleh bagi no admin? ke apa2 update di sini aja

😢 nampaknya kena tunggu tahun depan la pulak kan? thank u admin tolong carikan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *