Categories
Aktiviti Hujung Minggu Marketing

Sapa Nak Makan Buah Setoi Free

Buah setoi gajah ni saya nak bagi free, sapa mau habaq mai sementara stok masih ada

Assalamualaikum,

Laa ni musim buah dekat kampung saya. Antara buah yang saya nak bagi free kali ni adalah buah setoi.

Sapa tak pernah tengok buah setoi? 3 biji buah setoi ni berat dia 1 kg. Maknanya buah setoi ni jenis yang besar. Tengok gambar dekat bawah.

wpid-dsc_2599.jpg

Buah setoi ni, kalau tukang masak yang kretif dia boleh masak macam-macam selain dari buat cicah garam belacan. Siapa yang rasa nak makan boleh pesan dekat saya sementara stok buah dok tengah banyak. Nak bagi free saja ni.

Sekian terima kasih dan selamat menjamu selera.

54 replies on “Sapa Nak Makan Buah Setoi Free”

akum…buah setoi ada lg x time ni…teringin giler siput dh ni…saya area kedah ja blh p ambik terus…meleleh ayaq liur xtau nk habaq dh ni…

Salam saudara,
Masih ada lagi tak buah ni. Mengidam sangat buah ni. Lama dah cari. Ingat kalau ada buah ni nak ambil biji dia untuk semaikan. Huhu

Buah baru nak jadi..sebulan dua lagi..tapi musim ni…rasanya macam tak banyak…boleh rasa sorang sikit saja…Bulan 5 ni whatsapp dekat saya…untuk tempahan..Tq

Assalamualaikum Admin.. Bole jualkan Buah setoi ni kat saya x.? teringin sangat2 ni. Zaman sekarang dah susah nk jumpa. Kalau ada bole w/a saya Sue +60176110983. terima kasih

Bagi free saja…seminggu dua lagi rasanya dah boleh pos. Sapa yang nak boleh whatsapp admin di talian 01132229401. Tapi tahun ni buah kureng sikit…tak banyak mcam tahun-tahun lepas…Tq

Tapi admin tak jual dah kan? Kalau sampai musim pun nak beli dekat sapa? Ke dah takda harapan? :((

makan buah ni kecik2 dulu sampai sekarang ingat. tak penah dapat dah..

Dulu pun tak jual…bagi free saja..Insyaallah jika mengidam dan kena dengan musim dia…boleh adjust untuk dapatkan buah tu…

Yayy thank u admin! kalau macam tu 3 bulan lagi saya tinggal kan message lagi untuk tanya dah musim belum dan boleh dapat lagi tak buah tu..

Hi admin! dah 3 bulan lebih ni😁 buah setoi dah sampai musim belum?? masih ada lagi ke buah tu?

Laaa..awat lambat. Baru saja lepas musim nya…dalam sebulan macam tu saja…nanti saya cuba usha saki baki buah yang masih ada…jika ada.

alaaa ye ke? kata dalam 3 atau 4 bulan. sekarang 3 bulan lebih. ingat ada lagi…😢 ok admin kalau ada tolong bagi tahu yea. thank u sgt!! boleh bagi no admin? ke apa2 update di sini aja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *