Categories
Marketing Research & Development

Telegram Group Untuk Iklan Dan Sedut Ilmu Bisnes

Group yang dibuat secara khusus untuk sedut ilmu bisnes peringkat tinggi dan untuk tujuan pengiklanan. Percuma dan sesuai untuk usahawan saiz kecil-kecilan.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini yang sedang diusahakan dan usahawan yang berminat kena cuba cara ini terutamanya usahawan dari negeri Kedah.

Ianya percuma…

Untuk usahawan yang sememangnya kaki iklan dan diwaktu yang sama berminat juga untuk sedut pelbagai ilmu berkaitan bisnes tahap tinggi amnya, dipersilakan untuk menyertai group telegram ini t.me/niaga24jam. Usia group ini 1 tahun ++ dan disokong oleh kekuatan viral sekitar 2500+ pengguna pada setiap masa. Ianya percuma dan iklannya pulak dijamin akan sampai tepat ke target tanpa proses algorithm yang menyusahkan.

Sumber kajian untuk kerja marketing…

Kepada usahawan yang berminat untuk menjalankan kajian tentang situasi marketing pada waktu ini, boleh juga menggunakan data yang telah tersedia secara percuma sebagai panduan menarik untuk kerja marketing yang berikutnya.

Kena cuba…

Tiada jaminan untuk dapat sale secara mendadak dekat group ini kerana group ini adalah tempat untuk memperkenalkan produk masing-masing dan juga untuk sedut ilmu berkaitan bisnes sahaja. Untuk dapat sale yang kencang, perlu kepada skill berikutnya yang yang lebih maju dan harap usahawan, kaki iklan dan penghuni group tersembunyi telah sedia maklum tentang hal tersebut, tetapi itu bukanlah suatu hal yang sangat mustahil dan hal sebaliknya boleh saja berlaku pada bila-bila masa, yang pentingnya iklan dan aktiviti anda wujud dengan gahnya di dalam group tersebut.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Url: t.me/niaga24jam

#bisnes
#anakkedah

Leave a Reply

Your email address will not be published.